Om er zeker van de zijn dat jouw jaloezieen in huis passen kies je voor houten jaloezieen op maat. Houten jaloezieën komen in diverse soorten en afmetingen. Zo kun je altijd een mooie uitvoering kiezen die past bij jouw interieur. Deze jaloezieën zijn niet alleen goed voor de isolatie van de woning maar zorgen ook voor privacy en houden het licht van buiten tegen. Om ervoor te zorgen dat het meeste licht van buiten wordt geblokkeerd is het van belang dat de houten jaloezieen op maat worden gemaakt. Alleen zo passen ze perfect in het raamkozijn en wordt al het overige licht geblokkeerd. Naast dat de houten jaloezieen op maat worden gemaakt qua lengte en breedte worden ze ook op maat gemaakt per lamel. Ieder onderdeel van de jaloezie wordt op maat gemaakt voor het beste resultaat en voor de beste kwaliteit van de jaloezieën. 

In de juiste kleur en de juiste afmetingen

Houten jaloezieen op maat laten maken betekent niet alleen dat de juiste afmetingen worden gemaakt maar ook dat je de juiste kleur krijgt met de juiste afwerking. Je kunt bij houten jaloezieen op maat namelijk kiezen voor bediening met een trekkoord, met banden of elektrische houten jaloezieën. Er zijn op het gebied van jaloezieën veel kleuren waar je uit kunt kiezen. Ook kun je kiezen tussen horizontale of verticale lamellen voor de jaloezieën. Zo kun je dus makkelijk zelf je jaloezieën samenstellen en kun je zelfs per kamer in je woning afwisselen met de kleur. Door de jaloezieën op maat te laten maken weet je zeker dat in iedere kamer van de woning de jaloezieën goed aansluiten bij het raamkozijn. Eenmaal op maat gemaakt en gemonteerd kun je ervan uitgaan dat deze jarenlang met veel plezier gebruikt kunnen worden en al het licht buiten houdt.

De keuzes met betrekking tot houten jaloezieen op maat 

Wanneer je kiest voor houten jaloezieën heb je diverse keuzes. Op die manier kun je de houten jaloezieën volledig aan jouw eisen laten voldoen. Bij houten jaloezieen op maat kun je zelf bepalen aan welke kant de bedieningszijde komt. Ook kies je de breedte van de lamellen. Het verschil in de breedte van de lamellen kan een compleet andere uitstraling aan de jaloezieën geven. Hierin heb je de keuze tussen 25, 35 of 50 millimeter. De afwerking en de montage van de jaloezieën spelen ook een grote rol in hoe het geheel eruit komt te zien. Zo kun je de houten jaloezieën buiten de dag laten plaatsen of juist in de dag. Voor een mooie afwerking kun je ook kiezen voor een profiel krans voor de houten jaloezieën. Ook wanneer je een draaikiepraam hebt of een andere soort raam zijn er mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van houten jaloezieën. OP Jaloezieen-fabriek.nl vind je een breed aanbod aan diverse soorten jaloezieën die prachtig in je woning zullen staan.

Neem ook eens een kijkje op Tomasso Tables voor de leukste meubels.