Bedrijven durven steeds meer te investeren in hun bedrijf en dit kan tegenwoordig op verschillende manieren. Magazijnen spelen een steeds grotere rol in het bedrijfsleven en dat is niet zonder reden. Veel bedrijven verkopen namelijk producten op het internet en vaak betekent dit dat ze een groot magazijn nodig hebben. Hierin kunnen ze namelijk alle goederen opslaan en ook een voorraad bijhouden. Investeren in de inrichting van jouw magazijn is een goed idee en het is van belang om de inrichting zo efficiƫnt mogelijk te maken. Bij het inrichten van een magazijn is de kans groot dat je te maken krijgt met doorrolstellingen.

 

Doorrolstellingen zijn een type opslagsysteem dat wordt gebruikt in verschillende soorten magazijnen. Daarnaast komen ze ook veel voor in distributiecentra om de efficiƫntie van de processen te verbeteren. Ze bieden namelijk een gestroomlijnde manier om goederen op te slaan, te beheren en natuurlijk te verzenden. Ze zijn vooral geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden dezelfde producten. Ze zijn perfect voor producten die veel worden gekocht door de klant en ook toegankelijk moeten zijn voor het personeel. Wil jij meer over deze stellingen te weten komen? In dit artikel vertellen we er alles over!

Hoe werken doorrolstellingen?

Doorrolstellingen hebben een unieke werking en dit is ook de reden waarom ze zoveel worden gebruikt in magazijnen. De producten worden aan de ene kant van het rek geladen en aan de andere kant uitgenomen. Dit proces is best eenvoudig en het maakt het een stuk makkelijker voor de magazijnmedewerkers. Ze maken namelijk gebruik van de zwaartekracht om een continu rollende beweging te realiseren, waardoor de oudste items automatisch vooraan liggen in het rek. Je kunt makkelijk bij de goederen en dit maakt het ideaal voor producten die vaak worden gepakt in het magazijn.

De voordelen

Doorrolstellingen is een goed idee als je wilt genieten van een aantal voordelen. Je kunt met deze stellingen de opslagcapaciteit maximaliseren. Er zijn geen lege gangpaden nodig voor het manoeuvreren van heftrucks. De ruimte wordt op die manier optimaal benut, aangezien de stellingen meerdere niveaus hebben. De producten worden op die manier compact opgeslagen en op die manier kun je ruimte besparen in het magazijn. Voor veel bedrijven is het van belang dat ze ruimte kunnen besparen in het magazijn. Je kunt zo namelijk meer stellingen plaatsen en op die manier meer goederen opslaan.

 

De doorrolstellingen bestellen

Wil jij ook graag doorrolstellingen hebben in het magazijn en genieten van de voordelen die ze te bieden hebben? Dan is het van belang om deze stellingen te bestellen op het internet. Hierbij is het van belang om de stellingen uitsluitend te bestellen bij een betrouwbare aanbieder. Je wilt immers stellingen hebben die lang mee kunnen gaan en niet zo snel kapot kunnen gaan. Het is namelijk een flinke investering en daarom is het aan te raden om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Je kunt op die manier een duidelijk beeld krijgen van het aanbod en ook een geschikte verkoper kiezen, ideaal toch?